STEAM & MATEMATİK ATÖLYESİ-Mozaik

Bartın Üniversitesi Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışmaları kapsamında Bartın Üniversitesi Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Mercan ve Bartın Üniversitesi Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yard. Dr. Öğr. Üyesi Ümmühan Akpınar ile Bartın Üniversitesi Ağdacı Anaokulunda çocuklar ile STEAM ve Matematik atölyesi çalışmaları yapıldı. Atölye çalışmaları kapsamında matematik oyunları, mozaik sergisi ve mahallemiz konulu mozaik projeleri yer aldı. İşbirliği için Bartın Anaokulu müdürü, öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkürlerimizle...
  • Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile OÖÖ Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Okul Öncesi Öğretmenleri ile buluşuyor

• Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

• Çocuk temalı resim sergisinden "balon" temalı hatıra resmi