STEAM & MATEMATİK ATÖLYESİ

2022-2023 Bahar Dönemi Çalışmaları kapsamında ilk çalışma, Bartın Üniversitesi Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi kapsamında düzenlenen STEAM ve Matematik atölyesi ile başlıyor. Bu kapsamda Bartın Üniversitesi Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Mercan ve Bartın Üniversitesi Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yard. Dr. Öğr. Üyesi Ümmühan Akpınar STEAM ve Matematik atölyesinde Bartın Üniversitesi Ağdacı Anaokulu öğrencileri ile buluşacak. 13.01.2023 Cuma günü yapılması planlanan atölyede çocukların matematik ve sanat alanlarını bütünleştiren "MOZAİK ÇALIŞMALARI" ile STEAM deneyimleri kazanmaları sağlanacak. Bu kapsamda çocukların sınıflandırma ve örüntü gibi matematiksel kazanımları edinmelerine olanak sağlayan oyunlar oynanacak, mozaik atölyesinde çocukların mozaik sanatı ile tanışmaları ve mozaik denemeleri yapmaları desteklenecek..
  • Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile OÖÖ Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Okul Öncesi Öğretmenleri ile buluşuyor

• Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

• Çocuk temalı resim sergisinden "balon" temalı hatıra resmi