Doğal abaküs ile matematik çok daha kolay

Bartın Üniversitesi Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Bartın Üniversitesi Ağdacı Anaokulu işbirliğinde, Dr. Öğretim Üyesi Zerrin Mercan ve Dr. Öğr. Üyesi Görkem Avcı danışmanlığında Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında eğitim fakültesi öğrencilerimiz okul içi ve okul dışı öğrenme alanlarını daha nitelikli hale getirmek için çalışıyorlar. Bartın Üniversitesi Ağdacı Anaokulu müdürü Eser Uzun ve öğretmenlerimizin desteği ile  öğrencilerimiz toplum ile işbirliği yapıyor, eğitim materyallerini anaokuluna kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor. Doğal abaküs ile okul öncesi dönemde eğitim alan çocukların matematiği somut nesneler ile öğrenmesi amaçlanıyor.
  • Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile OÖÖ Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Okul Öncesi Öğretmenleri ile buluşuyor

• Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

• Çocuk temalı resim sergisinden "balon" temalı hatıra resmi