Uygulama Anaokulu Binası Fiziki Altyapısı Hazır

Bartın Üniversitesi Uygulama Anaokulu, Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ekibinin yoğun çalışmalarıyla, Bartın Üniversitesi Uygulama Anaokulunun fiziksel altyapısında önemli gelişmeler kaydedildi. Merkezimiz, duvar boyalarının renklerinden (bilimsel olarak renklerin çocukların üzerindeki etkileri üzerine yapılan araştırmalar titizlikle incelenerek) anaokulunda hangi dersliklerin çocukların gelişimlerini en üst seviyede desteleyebileceği konularına kadar karar vererek, teknik ekibin de çalışmalarıyla fiziksel altyapının hazır hale gelmesinde önemli katkılar sağladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile üniversitemiz arasında imzalanan bir protokolle Uygulama Anaokulu Milli Eğitim’ e devredildi. Şimdi sırada Üniversitemiz Uygulama Anaokulunun, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim personeli ve malzeme donatısının tamamlandıktan sonra açılışının yapılması ve eğitim öğretime başlaması bekleniyor.