Üniversitemiz Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu toplanarak, Merkezin gerçekleştirdiği faaliyetler ve planlanan etkinlikleri hakkında konuşuldu.

Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu, Merkez Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KOCAARSLAN başkanlığında, müdür yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile merkezin şimdiye kadar yürüttüğü faaliyetler, gelecek bir yıllık plan ve yapılabilecek çalışmalar hakkında konuşmak üzere toplandı.

Merkez Müdürü KOCAARSLAN, Merkezin en önemli kuruluş amaçlarından biri olan Üniversitemiz Ağdacı Anaokulu’nun kuruluşu hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Görsellerle de desteklenen bilgilendirmede sunulan Ağdacı Anaokulunun ilk ve son hali, Yönetim Kurulu üyelerinin de beğenisini topladı ve Üniversitemiz Anaokulunun daha fazla duyurulması için neler yapılabileceği konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Merkezin diğer faaliyet alanları hakkında da ayrıntılı olarak bilgi veren Merkez Müdürü KOCAARSLAN, bu faaliyet alanları ile örtüşen Merkezimizce yapılması planlanan etkinlikleri kurula sundu. Toplantı Yönetim Kurulu üyelerinin dilek ve temennileriyle son buldu.